Hatásos karikatúrák a nagyvilágból

írta: Kiss Gábor
2015/04/01

Too Much Waste néven indított Nemzetközi Karikatúra pályázatot a múlt év végén az STKH Sopron és Térsége Kft.

A hulladékszállítási közszolgáltatásokat ellátó cég a tavalyi Európai Hulladékcsökkentési Hét apropójából indította el CSR akcióját ”Előzzük meg a hulladék keletkezését!" címmel.

A környezettudatos gondolkodásmód erősítését célzó nemzetközi verseny számos hivatásos és amatőr karikaturista, szatirikus képzőművész és reklámgrafikus képzelőerejét mozgatta meg igen nagy sikerrel. - Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a nagyfokú érdeklődésnek köszönhetően a világ számos országából több mint 400 nevezés érkezett!

A szakmai zsűri által kiválasztott legjobb alkotások jelenleg a soproni éttermek falát díszítik, és bekerültek a szervező 2015-ös naptárába is.


Végül következzen a 3 dobogós, akik között találunk egy hazai befutót is.

Bízunk benne, hogy a szemléletformáló akció ez évben ismét megrendezésre kerül. Ha igen, úgy hírt fogunk róla adni, hiszen ökoportálként minden nemes ügy publicitását erőnkhöz mérten igyekezettel vagyunk segíteni!

 

Új cikkek itt

Új cikkek az ecolounge-on

Hasonló

Festmények ipari hulladékokból

A környezetbe juttatott szennyező anyagok eltávolítását tűzte ki célul két Ohio egyetemi professzor. A közös projekt páratlan ...