Ételből műalkotások

írta: Kiss Gábor
2015/04/06

Daryna Kossar megismertet minket az ételművészet rejtelmeivel.

Bemutattunk már üres sörösdobozokból, jégből, hóból, PET palackokból, sőt, homokból készült alkotásokat az ART rovatunkban. Daryna Kossar ukrán művész organikus alapanyagokat, pontosabban ételeket használ fel műveihez: többek közt kávészemeket, borsót, citromot. A művész évek óta környezettudatosan gondolkodik, a pazarlást pedig mélyen ellenzi, tehát biztosra vehetjük, hogy a felhasznált alapanyagok a lefényképezést követően nem kerültek a kukába.

Íme az ehető alkotások:

 

A művész Facebook oldala itt érhető el.

 

forrás: Daryna Kossar

Új cikkek itt

Kincset érő hullámok

A magával ragadó hullámfotók elkészítéséhez óriási türelem kellett, amit Warren Keelan örömmel vállalt.

Új cikkek az ecolounge-on

A távfűtés nem gáz!

Egy távhőrendszer akkor jó, ha energiahatékonyan és környezetkímélő módon működik.” – hangzott el egy, a magyarországi ...

Magyar madarászok Albániában

Magyar madarászok indulnak 2 hetes expedícióra azzal a céllal, hogy feltérképezzék Albánia megmaradt nádasait a Natura 2000-es ...